منظور از دیوان عالی کشور؟!
یکی از مهمترین مراجع در نظام حقوقی کشور ایران، دیوان عالی کشور است که به عنوان عالیترین مرجع دادگستری شناخته میشود. برای بسیاری از افراد از جمله وکلا مهم است که بدانند دیوان عالی کشور کجاست؟
هم اکنون این دیوان ۴۰ شعبه فعال دارد که به طور مستقیم زیر نظر دیوان عالی کشور فعالیت میکنند که این شعب میتوانند به شکایات از آرای صادر شده از طریق دادگاههایی که رتبه پایینتری را دارند، رسیدگی کنند.
دیوان عالی تا خرداد سال ۱۳۹۳، ۴۲ شعبه داشت که ۵ شعبه آن در قم، ۳ شعبه در مشهد و بقیه آنها در تهران فعال بودند ولی در حاضر دارای ۴۰ شعبه است. باید بدانید که نشانی شعب دیوان عالی کشور در تهران به طور متمرکز در آدرس دیوان عالی کشور و با مقر اصلی دیوان که در تهران است، یک محل است. در این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با آدرس و نحوه ارتباط با دیوان عالی کشور آشنا کنیم.
نشانی دیوان عالی کشور در تهران کجاست؟
آدرس دیوان عالی کشور: در پاسخ به سؤال دیوان عالی کشور کجاست؟ باید بگوییم که جایگاه اصلی دیوان عالی کشور در شهر تهران قرار دارد که بهترین وکیل دیوان عالی کشور در تهران در آن حضور دارد و نشانی دیوان عالی کشور به شرح زیر است:
آدرس: تهران – خیابان خیام – روبروی پارک شهر- کاخ دادگستری – طبقه چهارم – اداره روابط عمومی و تشریفات دیوان عالی کشور
- کد پستی: ۱۱۱۴۹۴۳۳۱۱
- شماره تماس: ۰۲۱۳۸۵۸۲۷۳۸ و ۰۲۱۳۸۵۸۱
- شماره پیامک: ۵۰۰۰۴۹
رفتن به دیوان عالی کشور در تهران از سه طریق امکانپذیر است که در ادامه به شرح زیر است:
دسترسی به دیوان عالی کشور از طریق مترو
کسانی که در شهرستان زندگی میکنند آسانترین راه برای رفتن به دیوان به وسیله مترو است. ایستگاه امام خمینی و ایستگاه متروی ۱۵ خرداد، نزدیکترین ایستگاه به ساختمان کاخ دادگستری است که پس از خروج از این ایستگاهها ۲۰۰ متر تا دیوان فاصله است.
دسترسی از طریق تاکسی
از این طریق هزینه بر و سخت است که پیشنهاد نمیشود ولی برای این کار استفاده از اسنپ یا تبسی بهترین گزینه است و رانندگان باید بدانند که دیوان عالی کشور کجاست؟
دسترسی به دیوان عالی کشور از طریق اتوبوس
بهتر است از خطی که به ایستگاه اتوبوس پایانه میدان امام خمینی (توپخانه) و یا پایانه فیاض بخش ختم میشود، استفاده کرد.
ساعت کاری دیوان عالی کشور
برای حضور در دیوان میتوانید از ساعت ۸ صبح الی ۳ عصر از طریق درب مراجعین که در روبروی خیابان بهشت واقع شده، به واحد پاسخگویی شعب دیوان عالی کشور مراجعه کنید؛ همچنین میتوانید پرونده خود را از طریق سایت دیوان عالی کشور پیگیری نمایید.
آدرس و شماره تلفن دیوان عالی کشور در مشهد
همان طور در ابتدای مطلب و در قسمت دیوان عالی کشور کجاست؟ بیان کردیم این دیوان در مشهد نیز شعبه دارد و پرونده کسانی که در شهر مشهد و توابع آن زندگی میکنند در این شعبه توسط وکیل پایه یک دادگستری مورد بررسی قرار میگیرد. شعبههای ۳ و ۵ دیوان عالی کشور در شهر مشهد به نشانی زیر واقع شده است:
آدرس دیوان عالی کشور در مشهد: استان خراسان رضوی – مشهد – بلوار ساجدی
شماره تماس: ۰۵۱۳۶۱۵۲۳۵۵
رسیدگی در دیوان غیر حضوری است و شعب آن در این شهر جز در موارد خاص مانع از حضور مراجعین میشوند. با توجه به این که فقط وکلا میتوانند در جلسات دیوان حضور داشته باشند؛ از این رو برای موفقیت در پرونده باید وکیل ماهر که از تجارب بالایی برخوردار است را انتخاب کرد.
راههای ارتباط با دیوان عالی کشور
در دیوان عالی کشور طرفین دعوی نمیتوانند در جلسات حضور داشته باشند و فقط وکلای حقوقی مجاز به حضور در دیوان هستند. برای پیگیری پرونده و ارتباط با دیوان عالی کشور در تهران و دیگر شعب باید بهترین وکیل دیوان عالی کشور در تهران را بشناسید و مجربترین وکیل پایه یک دادگستری را انتخاب کنید. آنها از طرف شما در جلسات حاضر میشوند و از حقوقتان دفاع میکنند تا پرونده به موفقیت برسد و شما را از جریان و نتیجه دادگاه مطلع میکنند.
خلاصه مطلب
در این مقاله به سؤال دیوان عالی کشور کجاست؟ پرداختیم و با آدرس دیوان عالی کشور آشنا شدیم و فهمیدیم که این دیوان یکی از مهمترین مراجع در نظام حقوقی کشور ایران بوده که دارای ۴۰ شعبه است. مقر اصلی آن در تهران قرار دارد که برای رفتن به آن میتوان از مترو، تاکسی و اتوبوس استفاده کرد. شعب دیگر دیوان عالی کشور در شهرهای قم و مشهد واقع شده است که آدرس و شماره تماس آنها را برای شما قید کردیم. این دیوان از ساعت ۸ صبح تا ۳ عصر فعالیت میکند و افراد عادی و طرفین دعوی مجاز به حضور در آن نیستند و فقط وکلا برای دفاع میتوانند به آن جا بروند. در صورت وجود هر گونه ابهام میتوانید سؤالات خود را دربخش کامنتها مطرح نمایید.
سؤالات متداول
دیوان عالی کشور در کجای شهر مشهد قرار دارد؟
استان خراسان رضوی – مشهد – بلوار ساجدی
آسانترین راه برای رفتن به دیوان عالی کشور در تهران به چه صورت است؟
از طریق مترو و در ایستگاه امام خمینی یا ۱۵ خرداد
آیا همه افراد عادی میتوانند در دیوان عالی کشور حضور داشته باشند؟
خیر؛ فقط در مواقع خاص برای پارهای از توضیحات حضور آنها بلامانع است و در اکثر مواقع فقط وکلا مجاز به حضور در دیوان هستند.