خانه » مشاوره حقوقی تخصصی فوری با وکیل پایه یک دادگستری (آنلاین + تلفنی)
گروه مشاوره حقوقی دادورزان صلح وسازش به عنوان توسعهدهنده خدمات حقوقی در کشور (وکالت و مشاوره حقوقی) درکشور تلاش کرده است تا رسالت خود مبنی بر ارائه خدمات حقوقی به جامعه در بالاترین سطح کمی و کیفی حفظ کند.
ما به تحول و توسعه تمام وقت اعتقاد داریم. برای هر انسانی این امکان وجود دارد تا در شرایط مختلف با یک مورد حقوقی روبرو شود و در این زمان به واسطه تخصصی بودن موضوع قطعاً نیاز خواهد داشت تا یک مشاوره حقوقی خوب دریافت کند و چهبسا برای پیشبرد اهداف حقوقیاش نیاز به یک وکیل تخصصی در زمینه مد نظرش داشته باشد.
شماره تماس و آدرس وکیل سرکار خانم فاطمه میر در تهران

قبول وکالت توسط وکیل متخصص و باتجربه
پیگیری وکیل تا مرحله پایانی
وکیل سرکار خانم فاطمه میر با دریافت پروانه پایه یک دادگستری از کانون وکلای دادگستری مرکز در شهر تهران با تجارب ارزشمند و موثر، صداقت و استمرار در پاسخگویی به سوالات، پروندهها را پیگیری مینماید.
ایشان از ابتدا در تلاش بوده تا با هدف بهبود کیفیت امر وکالت و همراهی با موکل، مسیر دشوار پروندهها را تا حد ممکن و توانایی موجود، هموار نماید که همین رفتار منحصر بفرد و جدیت در پیگیری پروندهها، باعث گردیده که تا به امروز رضایت موکلین را همراه خود داشته باشند و به عنوان یکی از بهترین وکلای گروه دادورزان صلح و سازش انتخاب گردند.
مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری
برای هر شخصی امکان دارد مسائل حقوقی پیش بیاید، همان طور که میدانید انجام دادن کاری بدون اطلاعات کافی می تواند مشکلاتی به وجود آورد، برای این که در مسائل حقوقی به مشکل بر نخورید باید با یک مشاور حقوقی متخصص ارتباط برقرار کنید. بعضی از پروندههای حقوقی بسیار پیچیده هستند و نیاز است تا با یک مشاور حقوقی خبره مشورت کنید.
مشاور حقوقی فردی است که با داشتن مهارت کافی و اطلاعات لازم، میتواند به افراد مختلف در شرکتها، ادارات و سایر مکانها در زمینههای حقوقی کمک کند. بسیاری از مشکلات در خانوادهها و یا در جامعه با وجود یک فرد باتجربه و آگاه به قوانین، رفع میشوند. در برخی از مواقع افراد تمایل ندارند که مشکلات خود را با اطرافیانشان در میان بگذارند و همین امر موجب اخذ تصمیمات عجولانه و یا احساسی خواهد شد.

وظایف بهترین مشاوره حقوقی
در این بخش از مقاله سعی داریم شما را با مشاوره حقوقی حوزه وظایف و فعالیت های چنین فردی آشنا کنیم. شاید شما هم مطلع نباشید که یک مشاور حقوقی خوب چه کسی است و چه فردی را باید برای مشاوره انتخاب کرد. در هر کجای ایران که ساکن هستید، با ورود به وب سایت گروه وکلا دادورزان صلح و سازش میتوانید با بهترین و مجرب ترین مشاورین حقوقی تماس حاصل کنید و از آن ها راهنمایی بخواهید. در ادامه شما را با وظایف یک مشاور حقوقی و همچنین ویژگی های فردی وی آشنا خواهیم کرد.
مشاوران حقوقی نقش حیاتی در نظام قضایی دارند. آنها مسئول ارائه مشاوره حقوقی و نمایندگی به افراد و سازمان ها در زمینه های مختلف حقوقی هستند. بهترین مشاوران حقوقی کسانی هستند که نه تنها درک قوی از قانون دارند، بلکه مهارت های ارتباطی و حل مسئله عالی نیز دارند. در ادامه این بخش از مقاله به وظایف بهترین مشاور حقوقی می پردازیم.
ارائه مشاوره حقوقی دقیق
یکی از وظایف اولیه بهترین مشاور حقوقی ارائه مشاوره حقوقی دقیق به موکلان خود است. این امر مستلزم درک عمیق قانون و توانایی اعمال آن در شرایط خاص است. بهترین مشاوران حقوقی برای تحقیق و تجزیه و تحلیل قوانین مربوطه وقت میگذارند و به موکلان خود مشاوره روشن و مختصر ارائه میدهند. آنها همچنین اطمینان حاصل میکنند که موکلانشان مشاوره حقوقی ارائه شده و پیامدهای تصمیمات اتخاذ شده را درک می کنند.
نمایندگی موکلان در رسیدگی های حقوقی
مشاوران حقوقی اغلب برای نمایندگی از موکلان خود در دعاوی حقوقی مانند جلسات دادگاه یا مذاکرات فراخوانده می شوند. بهترین مشاور حقوقی در وکالت مهارت دارد و مهارتهای ارتباطی عالی نیز دارد. آنها میتوانند پرونده موکلان خود را به شیوهای شفاف و متقاعدکننده ارائه کنند و در عین حال به اخلاق قانونی و رفتار حرفهای نیز توجه داشته باشند.
حفظ محرمانه بودن
مشاوران حقوقی موظف به حفظ محرمانه بودن اطلاعات موکلان خود هستند. بهترین مشاوران حقوقی این وظیفه را جدی میگیرند و اطمینان می دهند که اطلاعات موکلانشان همیشه محرمانه است. آنها همچنین محدودیت های محرمانگی را برای موکلان خود توضیح می دهند و اطمینان حاصل می کنند که آنها مفاهیم به اشتراک گذاری اطلاعات را درک می کنند.
ارائه راه حل های به موقع و مقرون به صرفه
مراحل قانونی می تواند زمان بر و پرهزینه باشد. بهترین مشاوران حقوقی مراقب زمان و منابع موکلان خود هستند و راه حل های به موقع و مقرون به صرفه ارائه می دهند. آنها به طور موثر برای حل مسائل حقوقی کار می کنند و در عین حال تضمین می کنند که از منافع موکلان خود محافظت میشود.
یادگیری مستمر
در نهایت بهترین مشاوران حقوقی متعهد به یادگیری مستمر هستند. آنها از تغییرات در قانون و رویه های قانونی و همچنین تحولات در حوزه تخصصی خود به روز می مانند. این مورد آنها را قادر می سازد تا بهترین مشاوره حقوقی و نمایندگی را به موکلان خود ارائه دهند.
در پایان میتوان گفت که وظایف بهترین مشاور حقوقی شامل ارائه مشاوره حقوقی دقیق، نمایندگی مراجعین در مراحل قانونی، حفظ رازداری، ارائه راهکارهای به موقع و مقرون به صرفه و یادگیری مستمر می باشد. مشاوران حقوقی با انجام این وظایف میتوانند اطمینان حاصل کنند که موکلان خود بهترین مشاوره حقوقی و نمایندگی را دریافت می کنند.
مشاوره تخصصی حقوقی ، کیفری و خانواده
پذیرش وکالت در دعاوی حقوقی ، کیفری ، خانواده
بررسی و مطالعه پرونده در محاکم دادگستری و اظهار نظر توسط وکلای گروه
تنظیم انواع قرارداد صحیح حقوقی مطابق با دعاوی موجود در محاکم
تنظیم دادخواست ، شکواییه و لوایح حقوقی
مشاور حقوقی
در واقع یک مشاور حقوقی فردی است که با داشتن مهارت کافی و اطلاعات لازم، میتواند به افراد مختلف در شرکتها، ادارات و سایر مکانها در زمینههای حقوقی کمک کند. او باید بتواند مسائل را به خوبی تحلیل کند و تصمیماتی که اتخاذ میکند همگی بر پایه قانون و آگاهی باشد. ادارات و شرکتهای پیشرفته و بزرگ به مشاورهای حقوقی نیاز دارند.
امروزه با پیچیده شدن روابط سازمانی و فردی، مشکلات و چالشهای مختلفی در اغلب سازمان ها وجود دارد، به نحوی که افراد بیش از هر زمانی دیگری به چند کارشناسان حقوقی و یا مشاور حقوقی نیاز خواهند داشت. حوزه فعالیت حقوق دانان دارای ریزه کاریها و پیچشهای زیادی است و با نداشتن آگاهی لازم ممکن است حق فرد و یا سازمانی ضایع شود. مشاور و یا کارشناس حقوقی باید اطلاعات به روز و جامعی از مسائل حقوقی و کیفری داشته باشد و بتواند مسائل حقوقی را به خوبی تحلیل کند. این مسائل شامل دعاوی خانوادگی و کیفری است که اغلب نیازمند راهنماییهای بیشتری از جانب مشاور حقوقی است.

مشاوره حقوقی خوب
حالا که شما با مفهوم مشاور حقوقی آشنا شدهاید خوب است بدانید که یک مشاور حقوقی چه کارهایی باید انجام دهد تا به مشاوره حقوقی خوب تبدیل شود و یا در واقع چه اقداماتی باید صورت بگیرد تا یک مشاوره، شکل بهتری به خود بگیرد و مسائل و چالشها به راحتی حل شوند. لازم است بدانید که یک مشاوره از جانب خانواده و دوستان به هیچ وجه یک مشاوره حقوقی خوب نیست، مشاوره حقوقی باید دارای توافقنامه میان وکیل پایه یک دادگستری و موکل باشد و وکیل بتواند بر اساس قانون موکل خود را مشاوره دهد.
یک وکیل حقوقی باید اطلاعات حقوقی را در اختیار افراد قرار دهد و بر روند پرونده حقوقی موکل نظارت کامل داشته باشد. هر مسئلهای که پیش آید مشاوره حقوقی باید اطلاعات کامل را جمع آوری نموده و در زمره قانون از آنها استفاده کند. مشاوره حقوقی در امور حقوقی و امور کیفری دخالت دارد و میتواند در امور مهاجرت، اداری و بین المللی و تجاری دخیل شود. یک وکیل حقوقی باید در حوزه های فعالیت زیر کار کند:
1_ امور معاملات و قراردادها
یک مشاوره حقوقی باید متن قراردادها را به صورت پیش نویس تنظیم نموده و بر موارد آن اشراف کامل داشته باشد. در صورت نیاز باید اشخاص را از اثرات و شرایط موجود در هر بند آگاه کند. مشاوره حقوقی همچنین در معاملات ملکی شامل خرید و فروش و یا رهن و اجاره میتواند فعالیت داشته باشد. همچنین در امور مختلف خانواده نظیر حضانت، طلاق، مهریه و نفقه نیز قادر به یاری افراد خواهد بود.
2_ امور کیفری و دعاوی
مشاوره حقوقی میتواند لایحههای مورد نیاز در پیگیری دعاوی را تنظیم نموده و به افراد مشاوره بدهد. در صورتی که فرد دارای پروانه وکالت باشد، میتواند خودش به شخصه پرونده مربوطه را به دست گرفته و اقدامات مربوط به آن را انجام دهد. مشاور حقوقی میتواند در امور مختلف کیفری مانند اختلاس، قتل، خیانت در امانت، کلاهبرداری، چک بی محل و جعل سند نیز نقش مهمی داشته باشد. پس از اینکه به وسیله مشاور حقوقی راهنمایی شدید میتوانید نزد وکیل رفته و اقدامات قضایی مورد نیاز را انجام دهید.
Online consultation request
ویژگی های یک مشاور حقوقی چیست؟
مشاور حقوقی باید دارای چند ویژگی باشد تا بتوان صفت خوب بودن را به او اعطا کرد در حالی که می دانید معیارهای مختلفی برای خوب بودن وجود دارد اما در اینجا به برخی از ان ها اشاره خواهیم کرد.
- مشاور حقوقی از دانش و اطلاعات کافی حقوقی برخوردار باشد: تسلط بر قوانین و داشتن اطلاعات حقوقی بالا باعث می شود که در حوزه ی مورد نظر بتواند شما را دقیق تر و بهتر راهنمایی کند.
- بتواند به خوبی منظور و مفهوم خود را انتقال دهد و در انتقال دانش خود به صورت الفاظ عامیانه مهارت داشته باشد: برای راهنمایی لازم است که مشاور حقوقی بتواند اصطلاحات قانونی و حقوقی را به زبان ساده تر برای افراد توضیح دهد تا بتوانند به درستی متوجه امور شوند.
- قابل اعتماد باشد: بتوانید با خیالی آسوده مسئله ی خود را با وی در میان بگذارید.
- منفعت طلب نباشد: به دنبال نفع شخصی نباشد و برای مراجعه کننده وقت بگذارد و به درستی راهنمایی کند.
- از قدرت کلامی خوبی بهره مند باشد: نحوه ی ارتباط گیری و صحبت با مراجعه کننده بسیار مهم است .
- به روز باشد: داشتن اطلاع از جدید ترین قوانین باعث بهتر و مفیدتر شدن مشاوره می شود.
حال که با مفهوم و حوزههای فعالیت یک مشاور حقوقی آشنا شدید، خالی از لطف نیست که در مورد وظایف این فرد نیز اطلاعاتی داشته باشید تا بدانید یک مشاور حقوقی چه کسی است و چه وظایفی را به عهده دارد. در این بخش به بررسی وظایف یک مشاور حقوقی میپردازیم وظایف یک مشاور حقوقی را برای شما شرح می دهیم:
1_ ارائه مشاوره لازم به کارمندان و مدیران
2_ راهنمایی کردن مدیران در انتخاب یک وکیل خوب
3_ رسیدگی کردن به شکایتها و دعاوی اداری و حقوقی
4_ انجام دادن امور حقوقی مربوط به مزایدهها و مناقصهها
5_ جمع آوری نمودن اطلاعات برای دفاع از حقوق سازمان در مراجع قضایی
6_ انجام دادن کارهای مرتبط با ثبت، سند، تغییرات و ی انحلال در شرکتها
7_ تهیه کردن متون قراردهای سازمانها و شرکتها و نظارت داشتن بر روند آنها
8_ بررسی و جمع آوری اطلاعات مورد نیاز برای تهیه اساسنامه، دستورالعمل و قوانین شرکتها
9_ جهت کسب اطلاعات بیشتر با ویژگیهای مشاور حقوقی خوب اینجا کلیک کنید.
مشاوره حقوقی تلفنی
به دلیل ارزش و کمبود وقت در میان مشغله های روزمره اگر شما نیاز به مشاوره ی حقوقی دارید اما زمانی برای دریافت مشاورهی حقوقی حضوری را ندارید و یا با محدودیتهایی برای حضور در جلسات مشاوره حقوقی رو به رو هستید باید این بگوییم که خوشبختانه بسیاری از مشاوران حقوقی و موسسات حقوقی که در امور مشاورهی حقوقی نیز فعالیت می کنند، امکان دریافت مشاورهی حقوقی تلفنی را فراهم کردهاند و شما تنها با یک تماس میتوانید از دانش و اطلاعات مشاوران حقوقی بهرهمند شوید.
مشاوران حقوقی مانند تمامی افراد در قبال مشاورهی حقوقی و خدمتی که ارائه می دهند ، دستمزد و حق الزحمه دریافت میکنند. مشاورهی حقوقی یکی از خدمات مهم و اساسی در زندگی است. هزینهی مشاورهی حقوقی حضوری با مشاورهی حقوقی تلفنی میتواند متفاوت باشد ، همان طور که برای حق الوکالهی وکلا تعرفهای وجود دارد ، برای مشاوران حقوقی و جلسات مشاورهی حقوقی چه توسط کارشناسان حقوقی باشد و یا توسط وکیل ، باز هم دارای تعرفه هستند که این تعرفه را می توان حداقل میزان مبلغ حق مشاوره در نظر گرفت البته برخی از موسسات حقوقی هستند که مشاوره های حقوقی را به صورت رایگان ارائه می دهند.
مشاوره حقوقی آنلاین
این روزها با توجه به پیشزفت علم و تکنولوژی و اینترنتی شدن دنیا و پیش رفتن به سمت دنیای مجازی، بسیاری از کارها به صورت آنلاین انجام میشود. در مورد مشاوره حقوقی نیز، امکان برقراری ارتباط به صورت آنلاین وجود دارد. مشاوره آنلاین این امکان را به اشخاص می دهد تا در هر مکان و زمانی که هستند، از راهنمایی های یک فرد متخصص و کارشناس بهره ببرند. بسیاری از افراد زمانی که دچار مشکل میشوند، دوست دارند پیش از طرح دادخواست و یا شکایت، با یک حقوق دان و یک مشاور متخصص مشورت نمایند تا مانع از هر گونه ضرری شوند. آن ها ترجیح میدهند تا با استفاده از اطلاعات تجربه مشاورین حقوقی خودشان اقدامات لازم را برای پرونده انجام دهند و به سراغ وکیل نروند. در این صورت میتوانند از مشاوره آنلاین استفاده کنند.
مشاوره حقوقی حضوری
هر چند که مشاورهی حقوقی به صورت حضوری ممکن است با محدودیتهایی از جمله محدودیتهای زمانی و مکانی برخوردار باشد اما مزیتهایی نیز دارد. مثلا در مشاورهی حضوری امکان مشاهده ی مدارک و مستندات پرونده توسط مشاوره حقوقی وجود دارد که میتواند با بررسی پرونده راهنمایی کارامدتر و دقیق تری به شما ارائه دهد. همچنین مدت زمان جلسهی مشاورهی حقوقی حضوری نسبت به مشاوره حقوقی تلفنی بیشتر است که بهتر میتوانید از دانش و اطلاعات مشاوران حقوقی استفاده کنید.
جلسات مشاوره حقوقی حضوری با توجه به خدماتی که وکلا در ان انجام میدهند متغیر است. جلسات حقوقی حضوری از ۲۰۰ هزار تومان شروع می شود و بسته به خدمات ارائه شده افزایش مییابد.
مشاور متخصص حقوقی
یکی از نکاتی که در ارتباط با مشاوره حقوقی مطرح میشود این است که آیا مشاور شما در زمینه پرونده حقوقی شما تخصص کافی را دارد یا خیر؟ این نکته بسیار اهمیت دارد، زیرا اگر این مشاور به خوبی از ریزهکاریهای پرونده شما سر در نیاورد و نتواند بهترین مشاوره را به شما بدهد این امکان وجود دارد که شما در پرونده خود به نتیجه مطلوب و دلخواهتان نرسید. شما باید برای کسب نتیجه مد نظرتان برای پرونده حقوقی با توجه به حیطه پرونده به سراغ یک مشاور متخصص حقوقی در آن زمینه بروید، این کار باعث خواهد شد تا مشاور شما با توجه به سابقه و تخصصی که دارد بتواند بهترین راهها و روشها را برای رسیدن پرونده به نتیجه دلخواه در اختیارتان قرار دهد.
اشتراک این مطالب
شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

آشنایی با قوانین طلاق و مهریه در ایران

برخی کمیسیون های شهرداری و نحوه اجرا

وکیل پایه 1 دادگستری چه کاری میتواند انجام دهد

منشور حقوق شهروندی

اساسنامه سازمان زمین شهری

قوانین ملکی سند مالکیت

آشنایی با قوانین طلاق و مهریه در ایران

اساسنامه سازمان زمین شهری

قوانین ملکی سند مالکیت

برخی کمیسیون های شهرداری و نحوه اجرا

منشور حقوق شهروندی

عالی بودمشاوره
مشاوره درستی دادن
درود
خیلی وکیل دیدم
ایشون خیلی دقیق هستن
منجواب گرفتم
خانم میر خیلی با دقت هستند
به خاطر دقت ایشان تونستم موفق بشم در پرونده م
به خاطر کمک های ایشان ۱۰ سال حبسی که داشتم در دادگاه تجدید نظر نقص شد و الان سر زندگیم هستم
واقعا بی نظیره این وکیل
در بد ترین شرایط زندگی بقیه وکلا جیبم روخالی کردن حتی جواب تلفنم رو ندادن
ولی خانم میر کمکم کرد الان سر بچه هامم
عالی بود مشاوره ایشون